Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά

μας κακοποιούν καθημερινά.


Εσωτερικά και εξωτερικά

Η Ελλάδα γέμισε με Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά, που μας κακοποιούν εξωτερικά και εσωτερικά. Είμαστε σαν παιδάκια. Παιδάκια χαμένα μέσα στο λαβύρινθο της οικονομίας. Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά μας λένε ότι δεν ξέρουμε τίποτα. 'Ότι πρέπει να υπακούσουμε χωρίς αντίρρηση διότι μας περιμένει η τιμωρία. Βαλλόμαστε από παντού. Κακοποιημένα μωρά με Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά να αποφασίζουν ακόμα και για την αφόδευση μας. Η ζωή δεν μας ανήκει, δεν είναι δικιά μας. Δεν ήμαστε τίποτα, κανείς δεν μας δίνει σημασία και όταν μας δίνει, είναι για να μας υποδείξει τι πρέπει να κάνουμε ή να μας δείρει.

Μας μετατρέπουν. Κακοποιημένα μωρά, προτείνοντας την ίδια πιπίλα για τον καθένα.


Όλα ανήκουν στους Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά

Οι Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά αποφασίζουν το καλύτερο για εμάς κάνοντας το χειρότερο.Δεν μας αφήνουν να αρθρώσουμε λέξη. Δεν μας δίνουν καμιά ευκαιρία για επανόρθωση, και ας μην έχουμε κάνει λάθος.

Μας καταδικάζουν στην υποταγή και αναιρούν, καθορίζοντας την πραγματικότητα μας καθημερινά. Καθοδηγούν την ζωή μας, κρυμμένοι στις λιμουζίνες που πληρώνουμε με την κάθε είδους, εκπόρνευσης μας και αυτής, των παιδιών μας .

Τηλεοπτικοί Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά, γνωρίζουν την αλήθεια μας λέγοντας μας ψέματα.

Πολιτικοί Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά, θέλουν να μας κλείσουν στους ιδεολογικούς πύργους ενός εφιαλτικού παραμυθιού.

Οικονομικοί Μπαμπάδομαμάδες-Αφεντικά, μας απομονώνουν σιγά, σιγά, στο ερημικό τοπίο, που γίνεται σιγά, σιγά, το σπίτι μας. Βρυχόνται, ουρλίαζουν για την οικονομική τάξη, προκαλώντας αταξία. Μας έχουν κλείσει εδώ μέσα.

Θέλουν να μας κλειδώσουν για πάντα. Έτσι λένε, αυτό προσπαθούν. Και μετά, ούτε και αυτοί δεν θα ξέρουν, που είναι τα κλειδιά.

Πρέπει να μεγαλώσουμε...... και γρήγορα!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρατσισμός: Αίτια – Συνέπειες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΙΒΙΣΜΟΣ

Η Γονεϊκότητα